Про нас

Більш ніж за 7 років роботи понад 10000 людей довірили нам своє харчування. Наші раціони на кожен день розроблені командою дієтологів та фітнес-тренерів, спільно з шеф-кухарями «Синдиката Вкуса». Кожна страва приготовлена з чітким розрахунком потрібної кількості калорій і поживних речовин.

Ідеї для створення раціонів наші кухарі черпають по всьому світу — у східній, європейській і тайській кухні. До раціонів входить від трьох до п'яти прийомів їжі, які складаються з п'яти-восьми різних страв.

Страви не повторюються протягом тижня, а меню оновлюється щомісяця.

Вся їжа готується в день доставки. Жодних заготовок.
Ми використовуємо інноваційні технології, які повністю відповідають концепції здорового харчування: гриль, запікання, тушкування, парова обробка та sous-vide (у вакуумі при низьких температурах).

ПРОГРАММЫ ПИТАНИЯ

Хто готує

Шеф-повар групи ресторанів «Синдикат Вкуса», пройшла навчання в Кулінарній Академії "Le Cordon Bleu" (Лондон), фахівець з розробки ексклюзивних страв правильного харчування для Premium раціону.

Сніжана Озеряна

iFood-шеф групи ресторанів «Синдикат Вкуса», член асоціації шеф-кухарів України, експерт в галузi паназіатської кухні, призер численних кулінарних майстер-класів.

Олександр Миргородський

Відгуки
Блог про правильне харчування
    Поширені запитання